Vi er Sammen Om Slagelse

Sammen om Slagelse er holdet for dig, der i fællesskab med andre vil bruge tid på at gøre en forskel for lokale børn, unge og voksne. Vær med!

Hvad ønsker vi?

Alle skal opleve at være noget særligt for nogen.

Sammen om Slagelse er en ny lokal hjælpeorganisation i Slagelse Kommune, der blev stiftet den 13. april 2021 af en gruppe lokale ildsjæle, der hver især har en baggrund i det lokale frivillige foreningsliv. 

Med Sammen Om Slagelse er det ønsket at skabe en bred platform for frivilligt arbejde, der i høj grad er gearet til navigere i de samfundsforandringer, som COVID-19 har bragt med sig. En platform, der også åbner op for at nye måder at være frivillig på. Ikke nye måder for de nye måders skyld, men for at dække de behov, der i dag ikke bliver dækket. 

Vi elsker at inspirere andre til at gøre en forskel, og vi ser muligheder fremfor begrænsninger i vores samarbejde med andre. 

190739720_283110776866750_5920652323990325711_n (1)

Hvad gør vi?

Alt muligt! Vi hjælper dér, hvor vi oplever et behov.

Uanset om det er i vores mødested for ensomme unge, vores fællesskab for LGBT+-unge, gennem vores lektiehjælp eller nogen af vores andre indsatser, så gør vi en forskel!  Stort som småt. 

Vi er lokale

Fem af vores frivillige stiller sig til rådighed til at hjælpe med at svare på de spørgsmål, som du måtte have om Sammen Om Slagelse. (Under opbygning!)

Simon

Generalsekretær

Helle

Frivillig i vores LGBT+-fællesskab, Baros

Rune

Frivillig i vores mødested for ensomme unge, Plexus

Anette

Frivillig til Fællesjul, vores store fælles og åbne juleaften d. 24. december.

Vil du være med på holdet? Skriv til os!

I Sammen Om Slagelse er der plads til den bedste dig.