Indsatser og projekter

Vi har en masse forskellige projekter og indsatser i gang, der på hver deres måde gør en forskel.

Alle skal mærke at være noget særligt for nogen

Vi bekæmper ensomhed - ét venskab ad gangen

Et fællesskab er først og fremmest en samling af mennesker, som bindes sammen af noget de har tilfælles. Og mennesker er forskellige.

Derfor hjælper vi gerne nye slags fællesskaber med at opstå, inden for rammerne af hvor mange frivillige kræfter der indgår i indsatsen, samt en afvejning af behovet. 

Vi driver også flere fællesskaber, eller måske rettere sagt klubber, der er med til at bryde ensomhed. Eksempelvis vores mødested for unge i alderen 18-35 år, Plexuseller vores LGBT+ fællesskab for unge, også kendt som Baros.

Billede fra en strandtur med Plexus.

Ingen skal savne positivt fællesskab

Vi stopper ikke, før der ikke længere er brug for os

Vi tænker gerne ud af boksen for at finde løsninger på udfordringer vi kan byde ind med, hvor der ikke i forvejen er aktører der dækker behovet. 

Derfor driver vi blandt andet Baros, som er et fællesskab i Slagelse for LGBTQIA+ unge i alderen 13-25 år. 

Vi tænker ud af boksen - sammen!

Sammen kan vi skabe fantastiske ting

Vi har løbende forskellige ad-hoc projekter, som vi ofte udfører i samarbejde med andre. Eksempelvis planlægger vi lige nu en fælles åben juleaften den 24. december, for at sikre at ingen skal sidde ufrivilligt alene juleaften. 

Vi har også samarbejde med blandt andet Kirkens Korshær og Netto, hvor vi sikrer lidt ekstra til vores sårbare medborgere. 

Billede fra Fællesjul i år 2019.

Har du en idé? Vil du gerne bringe dig selv i spil? Så skriv til os!

Vi er altid spændte på at høre om idéer til at dække behov vi endnu ikke dækker – og særligt hvis du er villig til at gå forrest i arbejdet med at føre det ud i livet!